вівторок, 22 березня 2016 р.

22 березня - Всесвітній день водних ресурсів (Всесвітній день води) (World Water Day)
22 березня - Всесвітній день водних ресурсів (Всесвітній день води) (World Water Day), який святкує вся планета. На думку організаторів, головне завдання цього дня - нагадати кожному жителю планети про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі. Як ми знаємо, людина і всі тварини та істоти не можуть існувати без води. Без наявності водних ресурсів, на нашій планеті не зародилося би життя.


«Вода — це джерело життя, адже в утробі матері ми дев'ять місяців оточені водою. Вода — це символ жіночої Влади, на яку не може претендувати, яку не наважиться заперечити навіть самий освічений і досконалий чоловік»
Пауло Коельйо

Водні ресурси є національним багатством кожної держави – один із найважливіших економічних показників, який характеризує економічне положення країни. 



Вода – краса всієї природи. Вода жива, вона біжить чи хвилюється вітром, вона рухається і дає життя і рух всьому її оточуючому
Людина завжди повинна пам'ятати про те, що водні ресурси не є безмежними. Нестача чистої води є глобальною проблемою сучасності. Ми повинні берегти воду щодня, в кожній оселі. Не можна бездумно витрачати прісну воду. Здоров'я і життя людей безпосередньо залежать від її кількості та якості.


Немає коментарів:

Дописати коментар